ATRIBUTI VODA 902.

ATRIBUTI VODA 902.

Čistoča

Voda 902 izvira v neokrnjeni naravi Kamniško-Savinjskih Alp, kjer ni industrij, poseljenih območij in kmetijskih zemljišč, ki bi vodo onesnaževali.

Barvni zamaški

Barva zamaška se lahko izbira in se prilagodi grafični podobi etikete. Možne barve zamaškov so bela, črna, zlata, zelena, rdeča, modra, rumena in oranžna.

Št. 1 na trgu

Voda 902 je najbolje prodajana promocijska voda v Sloveniji, katero redno naroča več kot 2500 strank po celem svetu.

Hitrost

Odlična organizacija dela in lastna polnilnica nam omogoča da lahko praktično takoj reagiramo na vaše naročilo, ter dostavimo že v 24 h.

Min. količina

Vodo z vašim logotipom napolnimo že od 360 plastenk naprej.

Najboljša cena na trgu

Lastna polnilnica nam omogoča, da nam ni potrebno plačevati siceršnjih »marž« pri nakupu vode drugih ponudnikov.

Pomagamo vam pri oblikovanju vaših etiket

Pošljemo vam »template« dizajna, kjer si lahko grafiko vaše etikete pripravite sami. Lahko pa izdelavo dizajna v celoti zaupate nam, saj se bomo vsekakor tudi tukaj trudili preseči vaša pričakovanja.

Pri oblikovanju vam bomo z veseljem strokovno svetovali, glede na prakso naših preteklih izkušenj.

VODA 902.
PROMOCIJSKA VODA S PONOSOM!

Promocijo svojega podjetja nam že vrsto let zaupajo najuspešnejša domača in tuja podjetja, ki se rada pohvalijo da svoje podjetje promovirajo z Vodo 902. S tem lahko svojim partnerjem s ponosom ponudijo kristalno čisto vodo iz neokrnjene narave.

USMERJENI NA KUPCA.
ZA VSE POSKRBIMO MI (EDINO PLAČATE VI :))

1.

SVETOVANJE

Prisluhnemo vašim idejam in željam in vam na podlagi dolgoletnih izkušenj strokovno svetujemo, saj želimo da je vaša investicija čim bolj optimalna.

2.

OBLIKOVANJE

Grafiko lahko pripravite sami ali pa oblikovanje zaupate našim grafičnim oblikovalcem. Mi smo tu da vam pri tem pomagamo.

3.

POLNJENJE

Voda 902 z vašim logotipom se ne bo polnila »kjerkoli«, ampak na 902 metrih nadmorske višine v neokrnjeni naravi Kamniško-Savinjskih Alp.

4.

DOSTAVA

Vodo je možno prevzeti osebno v polnilnici na Črnivcu, ali pa vam dostavo uredimo mi. Cena dostave za 600 plastenk je 19,00 € + DDV, za 1.200 plastenk pa 29,00 € + DDV.

AGRA 2016 Velika zlata medalja AGRA 2016 zlata medalja AGRA 2015 Šampion AGRA 2015 Zlata medalja AGRA 2015 Srebrna medalja