Od samega začetka je vizija podjetja postaviti drugačen koncept pri prodaji vode. Koncept kjer bi kupec lahko zelo enostavno naročil vodo, brez visokih omejitev glede količin in barv naročila, z zagotovljeno dostavo že v 24 urah. Sledenje viziji nas je privedlo do tega da smo danes vodilni Slovenski ponudnik promocijske vode, kateremu zaupajo uspešna domača in tuja podjetja.


Veste kakšna je izvirska voda v neokrnjeni naravi Kamniško-Savinjskih Alp? Da bi jo preizkusili ni potrebno iti v Alpe. Mi vam jo dostavimo

Naravni gorski izvir vode 902 se nahaja na nekaj več kot 1100 metrov nadmorske višine. Voda izvira v neokrnjeni naravi Kamniško-Savinjskih Alp, točneje na Črnivcu, kjer ni industrij, poseljenih območij in kmetijskih zemljišč, ki bi vodo onesnaževali.

Polnimo in prodajamo
od 2009
Več kot
2000
podjetij iz
Slovenije in tujine

Poznate zgodbo o »Čudežu narave« kjer iz hriba vulkanskega izvora teče izjemno čista voda? Voda 902.

Najboljše ideje pridejo po naključju. Po naključju ki ga znamo prepoznati in ugotoviti, da to vendarle ni »samo naključje«. Tako je bilo tudi z Vodo 902.

Lastnik Vode 902 Matevž Zavolovšek, je za potrebe odprtja gostilne na Črnivcu moral dati vodo na analizo. Analiza je pokazala da gre za tako vrhunsko vodo, da bi bilo iz tega potrebno “nekaj” narediti.

Analiza je pokazala da je voda izjemna zaradi svoje nizke prevodnosti, saj izvira iz hriba vulkanskega izvora. Ker te kamnine niso vodotopne, spada Voda 902 med zelo lahke vode. Kljub temu da nima visoke vsebnosti mineralov, njena PH vrednost znaša med 7,0 in 7,5. Prevodnost vode, ki je sicer merilo za čistost vode, je eden glavnih parametrov, ki določajo kvaliteto vode. Voda z nizko prevodnostjo v našem telesu mnogo bolje in lažje opravlja vlogo transporta snovi, kar je primarna naloga vode v našem telesu.

Tako se je Matevž odločil da bo izkoristil darilo narave. Odločil se je da iz »naključja« ustvari zgodbo. Sledilo je prvo poglavje zgodbe – ideja o postavitvi sodobne ekološke polnilnice.

Matevž
Matevž

Od kod ime Voda 902?

902 m

Voda 902 se polni na 902 metrih nadmorske višine v neokrnjeni naravi Kamniško-Savinjskih Alp. Od tod tudi ime Voda 902.

Vsakič ko boste pili Vodo 902 ali pa jo boste z vašo etiketo ponudili poslovnim partnerjem, si ne boste privoščili »samo vodo«. Doživeli boste užitek in neprecenljiv stik z čudovito neokrnjeno naravo Kamniško-Savinjskih Alp.

In kakšna je Matevževa zgodba danes? Kaj se je zgodilo z idejo o postavitvi polnilnice?

Danes na Črnivcu stoji sodobna polnilna linija, s katero lahko napolnimo kar 6.000 plastenk na uro. Polnilna linija izpolnjuje vsa merila po najnovejši zakonodaji EU. Z velikimi kapacitetami podzemnih zbiralnikov smo tudi v času največjih suš vedno dobro preskrbljeni z vodo vrhunskih lastnosti.

Voda 902 je postala vodilni Slovenski ponudnik promocijske vode, ki svojo vizijo uspešno širi tudi na tuje trge. Naš koncept poslovanja s poudarkom na maksimalni usmerjenosti na kupca so že spoznali tudi v državah izven EU. Tako se lahko pohvalimo z rednimi naročniki iz Kitajske, ZDA, Japonske itd.

V podjetju smo že na začetku poslovanja sprejeli trdno odločitev, da bomo naše poslovanje gradili z maksimalno skrbjo za okolje. To je tudi botrovalo k izboru in postavitvi polnilnice ki izpolnjuje zadnje okoljske standarde in uporabo izključno embalaže, ki se jo lahko 100% reciklira.

 

VEČ O SKRBI ZA KAKOVOST IN OKOLJE

Prednosti
Prilagodljivost Hitrost. Najboljša cena na trgu.

Naravna izvirska voda z okusom. Za vse ki želite poleg izjemne kakovosti, tudi izbran okus.

Ker  vemo da vam včasih »naraven okus« ni dovolj vas želimo razvajati tudi s posebnimi okusi. V ta namen Vodo 902 poleg naravne izvirske vode polnimo tudi z izbranimi okusi (bezeg, jabolko, breskev, jagoda in pomaranča&limona).

AGRA 2015 ŠampionVoda 902 z okusom bezga je »ŠAMPION« med vodami z okusi, saj je kot edina voda v Sloveniji, prejela naziv šampion kakovosti AGRA 2015!

VEČ O VODI 902 Z OKUSI

AGRA 2016 Velika zlata medalja AGRA 2016 zlata medalja AGRA 2015 Šampion AGRA 2015 Zlata medalja AGRA 2015 Srebrna medalja