bezeg
bezeg
jagoda
jagoda
pomarančna
& limona
pomarančna<br>& limona
zeleno
jabolko
zeleno<br>jabolko
breskev
breskev

Spoznajte našega ponosnega »ŠAMPIONA« med vodami z okusi. Voda z okusom bezga!

Voda 902 z okusom bezga je »ŠAMPION« med vodami z okusi, saj je kot edina voda v Sloveniji, prejela naziv šampion kakovosti AGRA 2015!

VODA 902 Z OKUSI. IZBRANI OKUSI ZA VSE  KI ŽELITE »NEKAJ VEČ«

Voda 902 vam zagotavlja kvalitetno slovensko izvirsko vodo z izbranimi okusi, katero lahko ponudite pod svojo blagovno znamko. Na ta način si boste z vam najljubšim okusom zagotovili zdravo in inovativno promocijo podjetja.

Povprečnih podjetij danes več ne občuduje nihče. Občudujemo podjetja, ki nas navdušijo s pogumom in inovativnostjo. Takih je malo. Bodite eden izmed njih in naredite to z promocijsko Vodo 902.

ATRIBUTI VODA 902.

ATRIBUTI VODA 902.

Čistoča

Voda 902 izvira v neokrnjeni naravi Kamniško-Savinjskih Alp, kjer ni industrij, poseljenih območij in kmetijskih zemljišč, ki bi vodo onesnaževali.

Barvni zamaški

Barva zamaška se lahko izbira in se prilagodi grafični podobi etikete. Možne barve zamaškov so bela, črna, zlata, zelena, rdeča, modra, rumena in oranžna.

Št. 1 na trgu

Voda 902 je najbolje prodajana promocijska voda v Sloveniji, katero redno naroča več kot 2500 strank po celem svetu.

Hitrost

Odlična organizacija dela in lastna polnilnica nam omogoča da lahko praktično takoj reagiramo na vaše naročilo, ter dostavimo že v 24 h.

Min. količina

Vodo z vašim logotipom napolnimo že od 360 plastenk naprej.

Najboljša cena na trgu

Lastna polnilnica nam omogoča, da nam ni potrebno plačevati siceršnjih »marž« pri nakupu vode drugih ponudnikov.

USMERJENI NA KUPCA.
ZA VSE POSKRBIMO MI (EDINO PLAČATE VI :))

1.

SVETOVANJE

Prisluhnemo vašim idejam in željam in vam na podlagi dolgoletnih izkušenj strokovno svetujemo, saj želimo da je vaša investicija čim bolj optimalna.

2.

OBLIKOVANJE

Grafiko lahko pripravite sami ali pa oblikovanje zaupate našim grafičnim oblikovalcem. Mi smo tu da vam pri tem pomagamo.

3.

POLNJENJE

Voda 902 z vašim logotipom se ne bo polnila »kjerkoli«, ampak na 902 metrih nadmorske višine v neokrnjeni naravi Kamniško-Savinjskih Alp.

4.

DOSTAVA

Vodo je možno prevzeti osebno v polnilnici na Črnivcu, ali pa vam dostavo uredimo mi. Cena dostave za 600 plastenk je 19,00 € + DDV, za 1.200 plastenk pa 29,00 € + DDV.

AGRA 2016 Velika zlata medalja AGRA 2016 zlata medalja AGRA 2015 Šampion AGRA 2015 Zlata medalja AGRA 2015 Srebrna medalja