Najboljše ideje pridejo po naključju. Po naključju ki ga znamo prepoznati in ugotoviti, da to vendarle ni »samo naključje«. Tako je bilo tudi z Vodo 902.

Lastnik Vode 902 Matevž, je za potrebe odprtja gostilne na Črnivcu, moral dati vodo na analizo. Analiza je pokazala da gre za tako vrhunsko vodo, da bi bilo iz tega potrebno nekaj narediti.

Analiza je pokazala da je voda izjemna zaradi svoje nizke prevodnosti, saj izvira iz hriba vulkanskega izvora. Ker te kamenine niso vodotopne, spada Voda 902 med zelo lahke vode. Kljub temu da nima visoke vsebnosti mineralov, njena PH vrednost znaša med 7,0 in 7,5. Prevodnost vode, ki je sicer merilo za čistost vode, je eden glavnih parametrov, ki določajo kvaliteto vode. Voda z nizko prevodnostjo v našem telesu mnogo bolje in lažje opravlja vlogo transporta snovi, kar je primarna naloga vode v našem telesu.

Tako se je Matevž odločil da bo izkoristil darilo narave. Odločil se je da iz »naključja« ustvari zgodbo. Sledilo je prvo poglavje zgodbe – ideja o postavitvi sodobne ekološke polnilnice.

Od kod ime Voda 902?

902 m

Voda 902 se polni na 902 metrih nadmorske višine v neokrnjeni naravi Kamniško-Savinjskih Alp. Od tod tudi ime Voda 902.

Vsakič ko boste pili Vodo 902 ali pa jo boste z vašo etiketo ponudili poslovnim partnerjem, si ne boste privoščili »samo vodo«. Doživeli boste užitek in neprecenljiv stik z čudovito neokrnjeno naravo Kamniško-Savinjskih Alp.

In kakšna je Matevževa zgodba danes? Kaj se je zgodilo z idejo o postavitvi polnilnice?

Danes na Črnivcu stoji sodobna polnilna linija, s katero lahko napolnimo kar 6.000 plastenk na uro. Polnilna linija izpolnjuje vsa merila po najnovejši zakonodaji EU.

Voda 902 je postala vodilni Slovenski ponudnik promocijske vode, ki svojo vizijo uspešno širi tudi na tuje trge. Naš koncept poslovanja s poudarkom na maksimalni usmerjenosti na kupca so že spoznali tudi v državah izven EU. Tako se lahko pohvalimo z rednimi naročniki iz Kitajske, ZDA, Japonske itd.

Želite o naši zgodbi izvedeli več podrobnosti? Oglasite pri nas “na vodi”. Z veseljem vam jo podrobno predstavimo.

KAKO DO NAS?

AGRA 2016 Velika zlata medalja AGRA 2016 zlata medalja AGRA 2015 Šampion AGRA 2015 Zlata medalja AGRA 2015 Srebrna medalja