Voda 902 je izjemna zaradi svoje čistosti, saj izvira iz hriba vulkanskega izvora. Naravni gorski izvir vode 902 se nahaja na nekaj več kot 1100 metrov nadmorske višine. Voda izvira v neokrnjeni naravi Kamniško-Savinjskih Alp, točneje na Črnivcu, kjer ni industrij, poseljenih območij in kmetijskih zemljišč, ki bi vodo onesnaževali. Tako je Voda 902 z leti postala sinonim čiste in kvalitetne slovenske vode.


V družini imamo »Šampiona kakovosti«

Samo kvaliteto vode potrjuje veliko število medalj na mednarodnem ocenjevanju AGRA, ki smo jih prejeli v zadnjih letih. V letu 2015 je voda 902 z okusom bezga, po treh zaporednih velikih zlatih medaljah, postala edina voda v Sloveniji z naslovom “Šampion kakovosti”.


Kakovost brez kompromisov!

Kakovost vode skrbno izvajamo in preverjamo, saj pri kakovosti ne sprejemamo nikakršnih kompromisov. Tako je Voda 902 pod stalnim nadzorom Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano Celje, ki konstantno spremlja in potrjuje samo kvaliteto vode.

V podjetju smo predani zagotavljanju najvišje kakovosti z vsakokratno ponovljivostjo vseh lastnosti. Poleg nenehnega razvoja novih učinkovitejših in še bolj ekološko naravnanih pristopov, redno izvajamo kontrolo materialov ter izhodno kontrolo izdelkov, na podlagi katere izdamo merilno poročilo, s katerim je opremljen vsak naš izdan izdelek. S tem skrbimo za zagotavljanje kakovosti na najvišji možni ravni. Brez kompromisov.

Vrednote in vrline, ki so lepilo našega poslovanja

Skupne vrednote so zavestni izrazi tega, za kar se zavzema organizacija. Vrednote, ki jih v podjetju negujemo in nas povezujejo, so izpolnjevanje pričakovanj naših kupcev, družbena odgovornost, zaupanje ter vzajemno spoštovanje sodelavcev in dobaviteljev na najvišji ravni.

Kakovost in okolje

Skrb ZA okolje.
ZA prihodnje generacije.

Slovenija je čudovita. Ohranimo jo takšno. Za naše prihodnje generacije.

Ena najbolj prepoznavnih značilnosti Slovenije je njena čudovita in ohranjena narava. Odgovornost vseh nas je, da jo s svojimi dejanji zavarujemo.

Pri Vodi 902 s številnimi ukrepi celovito pristopamo k trajnostnemu razvoju. Delujemo z naravo in ne proti njej, naš izdelek je “Čudež narave” in ta čudež želimo ohraniti za naše prihodnje rodove. Izbiramo okolju prijazne tehnološke rešitve in enako pričakujemo od svojih dobaviteljev, sodelavcev in poslovnih partnerjev.

Postavili smo polnilnico ki izpolnjuje stroge ekološke standarde. Vse naše plastenke so narejene iz plastike, ki se lahko 100 % reciklira. Za podložne kartone uporabljamo samo 100 % recikliran papir…

 

Plastenka, ki se jo da
100 %
reciklirat
AGRA 2016 Velika zlata medalja AGRA 2016 zlata medalja AGRA 2015 Šampion AGRA 2015 Zlata medalja AGRA 2015 Srebrna medalja